Izteka se rok za prijavo skladb

Datum: 30. 03. 2017

31. marca se izteče rok, do katerega lahko prijavite skladbe iz leta 2016. Prav tako zbiramo prijave za končni obračun skladb, predvajanih leta 2011. Ste na njih sodelovali kot izvajalec ali izvajalka oziroma ste proizvajalec fonograma? S pravočasno prijavo boste lahko prejeli izplačana nadomestila za uporabo.

Za obračun nadomestil je nujno potrebna pravočasna in pravilna prijava posnete skladbe oz. fonograma, na kateri ste izvajalec ali proizvajalec fonograma. Obrazec za prijavo posnete izvedbe najdete na naši strani in na spletnem portalu Admiss. Preverite tudi, ali so v bazo IPF vneseni vsi potrebni podatki o sodelujočih izvajalcih in vsi vaši osebni podatke, ki so nujni za nakazilo. Aktualne spremembe na e-naslov: obracuni@ipf.si


PRIJAVA IZVEDBE

SEZNAM NEPRIJAVLJENIH IZVEDB


Že imajo skladbe kodo ISRC?

Mednarodna koda ISRC omogoča, da uporabi vaše skladbe sledimo po vsem svetu. Dvanajstmestna oznaka nam omogoča, da izvemo, katera skladba je bila kdaj in kje predvajana ter kdo so imetniki pravic na posnetku. IPF je nacionalna agencija za pridobitev kode ISRC. Več informacij in prijava skladb vas čaka tukaj.



Potrebujete pomoč pri prijavi izvedb?

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo v času uradnih ur na sedežu IPF, Šmartinska cesta 152/hala 6, Ljubljana, vsak delovni petek med 8. in 10. uro po predhodni najavi. Za informacije smo na voljo tudi na telefonski številki: 01 52 72 932 ali po elektronski pošti: info@ipf.si.