Vnesite v svoj rokovnik - pomembni datumi za upravičence

Datum: 01. 02. 2012

V Zavodu IPF smo z delom že dodobra zakorakali v novo leto, v katerem vam želimo ponovno pregledno in pravočasno omogočiti uveljavljanje vaših pravic. Pomemben del uspešnosti varstva vaših pravic je na vas samih, zato vas opozarjamo na:

31. marec, ko je zadnji datum za prijavo neprijavljenega repertoarja. Dopolnite podatke izvedb, pri katerih ste sodelovali. Več izveste tukaj.

5. junija bomo predvidoma pripravili obračune in poračune uporabe vaših del, do 15. junija vas bomo prosili, da podatke za izplačilo pregledate in nam sporočite morebitne popravke, 20. junija pa bomo nadomestila nakazali na vaše račune. Za prejšnja leta lahko podatke kadarkoli preverite v sistemu ADMISS.

Od 15. oktobra boste lahko izkoristili možnost predčasnega izplačila predujma za uporabo vaših del v letu 2012 in nam vloge poslali do 26. oktobra. Predujme bomo izplačali 5. novembra. Uporabo svojih del lahko za pretekla leta kadarkoli preverite v sistemu ADMISS, 500 najbolj predvajanih skladb pa lahko spremljate tudi tukaj.

Za morebitna pojasnila in odgovore na vaša vprašanja smo vam na voljo v oddelku Reparticije vsak delovni dan med 10. in 12. uro po telefonu: 01 52 72 932 ali po elektronski pošti: viljem.hribar@ipf.si.