Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov – seminar prek spleta

Datum: 21. 04. 2020

22. aprila bo potekal celodnevni izobraževalni dogodek z naslovom Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov, ki pa bo zaradi trenutne situacije organiziran preko spleta oz. online.

Življenje se počasi vrača v bolj znane tirnice in čeprav še dolgo ne bo vse po starem, se bomo morali za marsikaj, kar se nam je še pred časom zdelo samoumevno, zdaj precej bolj potruditi.

Seminar je namenjen organizatorjem dogodkov, agencijam, ponudnikom storitev, podjetjem, ki se srečujejo z organizacijo dogodkov, zavodom, prostovoljnim društvom, ljubiteljskim organizatorjem, študentom, ki jih prav tako zanima organizacija dogodkov ter vsem navdušencem, ki želijo nadgraditi svoje znanje. 

Z naborom predavateljev, med katerimi je tudi predstavnica IPF, k.o. Ajda Kožar, je organizator Eventnika zajel širok spekter znanj, ki jih bodo za udeležence predstavili v obliki predavanj z uporabnimi nasveti in nazornimi primeri iz prakse. 

Ob dogodku bo izšla tudi online brošura. Njena vsebina bo sestavljala zbrane prispevke predavateljev na izobraževalnem dogodku, ki bodo z informativnim gradivom nudili oporo pri nadaljnjem delu. Vključeni bodo tudi kontakti predavateljev in ponudnikov.  

Več informacij o dogodku in predhodna prijava (ki je obvezna) je na voljo na spletni strani.