V četrtek vabljeni v Info točko IPF Maribor

Datum: 20. 04. 2016

 

IPF vas vsak tretji četrtek pričakuje v info točki v Mariboru. Naši svetovalci so vam na voljo za urejanje vsega potrebnega za prijavo vaših del ali za uporabo glasbe v vašem lokalu oziroma na prireditvi.

PRIJAVITE svoja dela

Pomembno je, da so dela, kjer ste izvajalec, vpisana v bazo IPF-a, saj je to podlaga za obračun nadomesti, ki vam pripadajo za njihovo uporabo. Prav tako je pomembno, da so vaši podatki ažurirani, saj vam le tako lahko izplačamo pripadajoča nadomestila.

PRIREDITEV ali LOKAL?

Ko kot uporabnik glasbo javno predvajate v poslovnih prostorih ali organizirate prireditve, kjer se predvajajo posnete izvedbe, morate v skladu z zakonodajo poskrbeti za ustrezno prijavo. Z veseljem vam bomo pomagali, vse podrobnosti najdete tudi na: https://www.ipf.si/uporabljate-glasbo/faq-pogosto-zastavljena-vprasanja/.

MARIBORČANI, Se vidimo v ČETRTEK

Svetovalci IPF-a vas ponovno pričakujejo TA ČETREK med 10. in 14. uro v prostorih Založbe Obzorja, na Partizanski cesti 5, I. nadstropje, v središču Maribora. Lepo vabljeni tudi vsi, ki vam je točka v Mariboru bližje kot naš sedež v Ljubljani.