V četrtek smo spet v Mariboru

Datum: 16. 02. 2016

Ekipa strokovnih sodelavcev IPF vas ta četrtek ponovno pričakuje na naši Info točki v Mariboru. Vsak tretji četrtek v mesecu lahko na enem mestu uredite vse prijave vaših del in, če ste uporabnik, dobite vse informacije o prijavah prireditev in poslovnih prostorov, kjer se uporablja glasba.

 

KJE: Info točko IPF najdete v prostorih Založbe Obzorja, na Partizanski cesti 5, I. nadstropje, v središču Maribora. Svetovalci so za vaša vprašanja na voljo vsak tretji četrtek v mesecu, med 10. in 14. uro.

 

Zakaj obiskati Info točko IPF-a v Mariboru?

Na info točki so upravičencem, uporabnikom glasbe in vsem ostalim zainteresiranim z odgovori na voljo strokovni sodelavci IPF.

Člani lahko uredite vse potrebno za prijavo novih glasbenih del, urejate podatke pri starih ali svoje osebne podatke.

Organizatorji prireditev lahko prijavite prireditve, ostali uporabniki glasbe pa lahko uredite vse potrebno za pridobitev licence za javno predvajanje glasbe v poslovnih prostorih.

 

Ne pozabite – prijavite svoje skladbe!

Ste morda pozabili prijaviti svoje novejše posnetke glasbenih del nastalih leta 2015? Ali celo starejše? Vabimo vas, da nam prijave posredujete čim prej, da jih bomo lahko zajeli v obračun za leto 2015 in končni poračun za leto 2010. Tudi letos je rok za prijavo fonogramov 31. marec.