Rok za prijavo fonogramov na IPF, k.o. za delitev 2019 je 31. marec 2020!

Datum: 10. 02. 2020

Spoštovani izvajalci, proizvajalci fonogramov in drugi imetniki pravic, bliža se rok za prijavo fonogramov za obračun 2019, to je 31. marec 2020.

Le pravočasna, celovita prijava vam zagotavlja varstvo vaših sorodnih pravic, zato lahko v sistemu ADMISS hitro in preprosto preverite svoje podatke in prijave fonogramov.

Ste v lanskem letu morda izdali novo skladbo? Ste jo že poslali medijem? Kaj pa prijavili na IPF? Če slednjega še niste uspeli storiti, potem to storite čim prej, najkasneje pa do 31. marca, da vam bomo po izvedeni delitvi lahko izplačali pripadajoče nadomestilo.

Ob tem bi želeli še posebej opomniti, da bo ob redni delitvi za leto 2019 izvedena tudi končna delitev za leto 2014. Predvsem dolgoletni ustvarjalci tako preverite svoj celoten repertoar, da bodo v delitev zajeta res vsa vaša dela.

 

Mp3 posnetki

Dobro je, da k prijavi pripnete še mp3 posnetke, saj nam bodo v bistveno pomoč pri identifikaciji izvedb, ki jih poslovni subjekti uporabljajo pri svoji dejavnosti. Hkrati bomo tako tudi lažje zagotovili natančno delitev zbranih nadomestil.

 

Preverite osebne podatke

V svojem profilu v ADMISS-u prav tako preverite svoje osebne podatke ter obstoječe podatke o skladbah.

 

Pomoč pri prijavi

Za vsa vprašanja smo vam na voljo v času uradnih ur na sedežu IPF-a, Šmartinska cesta 152/hala 6, Ljubljana, vsak delovni dan, med 9. in 14. uro..

Vse informacije dobite tudi na telefonski številki 01 52 72 932 ali preko elektronske pošte: info@ipf.si.

 

Vaš IPF, k.o.