Letno poročilo IPF k.o. za 2018 dobro ocenjeno

Datum: 13. 12. 2019

V organizaciji Akademije Finance je letos potekal že 20. JUBILEJNI IZBOR NAJLETNO POROČILO za leto 2018.

Razglasili in podelili so štiri glavne zmagovalce in s tem štiri glavne nagrade in sicer glede na vrsto organizacije, poleg teh pa še nekaj dodatnih nagrad.

Tudi letos je IPF k.o. sodeloval v kategoriji NAJBOLJŠE LETNO POROČILO MED DRUGIMI ORGANIZACIJAMI in se spet uvrstil na tretje mesto. Komisija, ki je ocenjevala, je posebej pohvalila inovativnost, fotografije in grafične elemente poročila.

Na spletni strani Financ si lahko preberete vse o posameznih nagradah in nagrajencih, zanimivo pa je pregledati tudi 10 razlogov za tekmovanje. Med njimi: z uvrstitvijo v tekmovanje namenjate priznanje menedžmentu, revizorju, oblikovalcu, sodelavcu oz. celotni ekipi sodelavcev podjetja, finančne ustanove oziroma druge organizacije, ki pripravljajo letno poročilo. S svojo udeležbo dvigujete kakovostno raven priprave svojega letnega poročila in si prizadevate za višje standarde poročanja, saj letna poročila berejo vsi, ocenjujemo pa jih na podlagi slovenske zakonodaje in mednarodno primerljivih pravil ter kulture njihove priprave.

Vzpodbude, da bomo prihodnje leto še boljši, je torej dovolj.

 

 

Letno poročilo IPF k.o. za 2018 lahko najdete tukaj: