Samo ti, tvoj mali zaslon na dotik in LAIBACH. Do Laibacha tudi z aplikacijo za mobilne telefone.

Datum: 16. 04. 2015

LAIBACH so ena naših najprepoznavnejših skupin, ki dosega vidne uspehe doma in v tujini tako zaradi izjemnih nastopov kot tudi inovativnega pristopa. Zato ne presenečajo z novostjo, ki vsaj pri nas na tem področju še ni zelo uveljavljena - z aplikacijo za mobilne naprave. In tudi tu dosegajo izjemen mednarodni uspeh: uvrstitev na lestvico najbolj prenašanih vsebin. Nika (www.nika.si)  je s skupino Laibach, BMA studijem (www.bma-studio.si) in podjetjem Ratneek (www.ratneek.com) ustvarila LAIBACH aplikacijo, ki se je na t. i. top listi uvrstila zelo visoko.

undefined

Uradna LAIBACH aplikacija je na voljo na iTunes in GooglePlay. Vse, kar ste kdaj želeli vedeti o skupini je zdaj na voljo vsak trenutek, s pomočjo vaše mobilne naprave.

Tako kot druge aplikacije za mobilne telefone, je tudi LAIBACH aplikacija namenjena vsem, ki želijo biti na tekočem z vsem, kar se je dogajalo, se dogaja in se še bo dogajalo s to skupino: najnovejše novice, poslušanje in/ali kupovanje glasbe, ogledi videoposnetkov, interakcija z Laibach skupnostjo, najnovejše informacije, datumi potovanj, vstopnice, fotografije, Laibach zgodovina in vse ostalo. Le dotik loči do informacij.

Ustvarjalci in vsi, ki soustvarjajo Laibach, so z aplikacijo in njenimi rezultati zelo zadovoljni, odziv s strani uporabnikov je namreč izjemen. Aplikacija je nastavljiva, prilagodljiva, lahko jo je uporabljati in povezati z obstoječimi platformami in socialnimi omrežji. Deluje tako na iOS-u kot Androidu.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p1156IA

iOS: https://itunes.apple.com/si/app/laibach/id968678581