Poglej, poglej – IPF ima prenovljeno spletno stran!

Datum: 08. 05. 2015

Ste bili zadnje čase kaj na naši spletni strani? Tam je vedno kar nekaj novic – najnovejša je, da ima spletna stran nov, svež, bolj informativen VIDEZ.

Če »obleka naredi človeka«, potem spletna stran pove skoraj vse o lastniku! S prenovljeno spletno stranjo smo se na oblekli po najnovejši modi, še bolj pomembno pa je, da smo na stran postavili informacije tudi na enostavnejši in prijaznejši način ne samo za ogled prek računalniškega ekrana, ampak tudi njunih mlajših, zelo popularnih bratov: tabličnega ekrana in ekrana mobilnega telefona. Tako imenovane mobilne spletne strani so oblikovno in funkcijsko zelo podobne običajnim, razlikujejo se samo v tem, da je na njih podajanje informacij manj zgoščeno in je prilagojeno velikosti zaslona naprave. Ker se število obiskovalcev preko mobilnih telefonov povečuje, je to seveda zelo smiseln prikaz, ki vam bo omogočil kakovostno spremljanje dogajanja na strani v vsaki situaciji. Vse seveda zato, ker želimo vzpostaviti še bolj kakovostno in pogosto komunikacijo z vami!

Radi bi bili tarča vaših pogledov in vsakodnevnih obiskov! Hvala za vse pretekle in vse prihodnje obiske, dobrodošli pa so tudi komentarji in predlogi za izboljšave.

Dobrodošli na https://www.ipf.si/!