Poračuni nadomestil za javno priobčitev fonogramov za obračunska obdobja od 2007 do 2011

Datum: 19. 09. 2012

V Zavodu IPF smo opravili revizijo obveznosti po bilateralnih pogodbah s sorodnimi kolektivnimi organizacijami v tujini. Obračunali smo jim manj nadomestil, kot smo predvidevali, zato smo ponovno ocenili višino potrebnih rezervacij in jih ustrezno prilagodili. Tako so se povečala sredstva za delitev, ki jih bomo prijavljenim upravičencem izplačali predvidoma 10. oktobra 2012. Izpis svojih obračunskih podatkov si boste upravičenci po 21. septembru 2012 lahko ogledali v spletni aplikaciji ADMISS.

Meja za izplačilo je skupno obračunano nadomestilo v višini 20 EUR. Obvestila o izplačilih boste v naslednjih dneh po pošti prejeli vsi tisti upravičenci, ki to mejo presegate. Za vse ostale bomo sredstva v skladu s pravilnikom deponirali in vam jih izplačali takoj, ko bodo vaša nadomestila presegla minimalno vsoto. Prosim vas, da morebitne spremembe podatkov za nakazila sporočite najkasneje do 8. oktobra 2012, saj po tem datumu spremembe ne bodo več mogoče!

Za dodatna vprašanja
Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01/52 72 930, lahko pa jih posredujete tudi na elektronski naslov: viljem.hribar@zavod-ipf.si. Prav tako nam lahko posredujete morebitne konstruktivne pobude, povezane s pravili o delitvi nadomestil.

Zavod IPF